Szivattyú szakértelmünk hosszú évekre nyúlik vissza

A szivattyú technikával kapcsolatos történetünk

Régen volt már, mikor az első kutat megfúrtuk, a kétezres évek elején jártunk. Azóta, az eltelt években sok minden változott és a profil is inkább a szivattyú értékesítés felé erősödött meg. Miért is alakult így, és hogyan tudjuk támogatni magán és céges vevőinket szakmailag? A szivattyú technika értékesítés akkor vált igazán fontossá, mikor több megkeresést kaptunk javítás és csere ügyében, de kezdjük az elején! Végzett gépész és kútfúróként, hála öreg, sokat látott mélyfúró mesteremnek, jártuk az országot és készítettük el sokak örömére a kutakat, melyek vizet biztosítottak öntözéshez vagy házak, ingatlanok és különböző beruházások vízellátásához. Az elkészült kutakba szivattyút kellett telepíteni, hogy a vízfelhasználás meginduljon. A szivattyúk telepítésének megvannak a maga szabályai, amiket be kell tartani, hogy tartós napi használatra képes legyen a kút, és a szivattyú is egyben. Eljött az idő, mikor szivattyú gyártókkal is felvettük a kapcsolatot, és megosztottuk tapasztalatainkat egymással. Egyre többen kerestek meg kérdésekkel és szakmai segítségnyújtás ügyében. Munkáinkra több szivattyú gyártó is felfigyelt, és kérte, hogy tegyük próbára szivattyúit. Megtettük. Nem bántuk meg, mert minden egyes feladathoz tudtunk megfelelő szivattyút ajánlani. Egy idő után dönteni kellett. Döntöttünk, és a kereskedelemben folytattuk tovább, a kutak elkészítését átadtuk a fiatalabb generációnak. A mai napig dolgozunk együtt kútfúró partnerekkel, akiket szívesen ajánlunk is. A szivattyúzási technológia szélesebb skálán mozog a kutaknál, ezért tovább kellett fejlődni. Nagyító alá vettük a száraz beépítésű és merülő szivattyúkat, hogy megfelelő támogatást tudjuk biztosítani ezekhez a kategóriákhoz is. Egyre többen keresték a szennyvíz, szennyezett víz szivattyúkat. Kínálatunkat felbővítettük a vízszivattyúk teljes ágazatára több gyártót vontunk be, hogy ügyfeleinknek választást tudjunk biztosítani. Eljutottunk arra a szintre, hogy szivattyúkat tudunk értékesíteni szakmai tapasztalatok bevonásával, ezért mindig tudunk jó tanáccsal szolgálni. Abban az esetben, ha mégsem tudunk azonnal megoldást találni egy problémára, kapcsolatban állunk szivattyú gyártók mérnökeivel, akik szívesen segítenek egy adott probléma megoldásában.

Miért érdemes tőlünk szivattyút vásárolni?

Folyamatosan segítjük szakmailag ügyfeleinket írásban, videókban. Támogatjuk azokat, akik saját maguk szeretnének szivattyút telepíteni vagy beüzemelni. Bemutatjuk a legújabb technológiákat, újításokat. Garanciális problémákra a lehető leggyorsabban reagálunk. Garanciális időszak után is javítunk szivattyúkat megfelelő minőség esetén. Az ÁFA-s számla alap, nem opció! Nem titkoljuk, hogy a kínai technológia nem minden esetben jó, de alkalmazható. Azért fejlődünk, hogy Önnek könnyebb legyen megtalálni a megoldást. Mi döntöttünk, és a kereskedelem mellett tettük le a voksunkat, döntsön Ön is mellettünk! Nem bababolt webshop vagyunk, nem csak eladunk, tanácsainkkal segítünk azoknak, akik nálunk vásárolnak! Termékeink is vannak (raktárkészlet), és tapasztalataink is. 100%-os magyar vállalkozás! Gyorsan, online felületről megrendelhető szivattyúk. Telefonon értesítjük, ha rendelésben hibát vagy furcsa dolgot észlelünk (Pl: nem megfelelő szivattyú kiegészítő alkatrész választás)

Kiknek ajánljuk szivattyú kínálatunkat?

Magánembereknek és cégeknek egyaránt, mivel kínálatunk a szennyvíz átemelő szivattyúktól a lovaspálya locsolásához megfelelő szivattyúig terjed. Mindenki keresgélhet, aki kertet akar locsolni vagy ingatlant akar ellátni vízzel. Cégek, akik ipari méretekben és felhasználásban gondolkoznak. Mindenki, aki keresi a minőséget minden napra vagy ideiglenes felhasználásra. Azoknak, akik nincsenek megelégedve előző szivattyújukkal. Akiknek elege van az ismeretlen piaci szivattyúkból, amik hamar tönkrementek.

Miért tőlünk vásároljon szivattyút?

E-szivattyú, mert a minőség mindenkinek jár!